Tukaj ste: Domov > O podjetju > Aktualno

Aktualno

 

25. maj 2011

Povabilo k sodelovanju na lokalnem razvoju turizma

Slika 1: Gostoljubje v turizmu

 

 

Ne le, temveč predvsem, v času gospodarske krize in njenih negativnih posledic je s strani vodij in odgovornih v javnem sektorju, predvsem na lokalni ravni, tam kjer turizem nastaja, čas in potreba, da v svojem okolju najdejo, zberejo in motivirajo ljudi, ki imajo sposobnosti, voljo in vztrajnost, da predvsem z lastnimi močmi in znanjem spodbudijo razvoj turistične dejavnosti, odprejo številne možnosti, se v največji možni meri internacionalizirajo in s tem valorizirajo danosti svojega okolja. Le perspektivno, dejavno, ustrezno in pravilno usposobljeno in motivirano človeško okolje bo, ob naravnih in kulturnih danostih, privlačno tudi za vlaganje domačega ali mednarodnega kapitala, ki bo nato ustvarjal nova delovna mesta, ekonomsko uspešnost in kvaliteto življenja lokalnega okolja. Za to pa ni več veliko časa.

Ponujamo vam naše specialistično znanje in dolgoletne mednarodne operativne izkušnje pri razvoju turizma v turističnih destinacijah, projektih sodelovanja javnega in zasebnega sektorja, razvoju javnih in zasebnih naložbenih projektov in konkretnem poslovanju turistične dejavnosti na podjetniški ravni. Ponujamo vam možnost, da naše znanje in izkušnje, ki smo jih, skupaj s stotinami naših naročnikov v preteklih skoraj 15 letih, preizkusili tudi na lastni koži in z lastnimi sredstvi, prenesemo vam vašim sodelavcem in tistim vašim občanom in podjetnikom, ki predstavljajo jedro razvoja turizma in turistične dejavnosti. za ta namen smo oblikovali program operativnega svetovanja, ki ga bomo posebej prilagodili vašim konkretnim potrebam, ljudem in projektom, ki predstavljajo prioriteto v razvoju turistične dejavnosti na območju vaše lokalne skupnosti.

Naš cilj predlaganega sodelovanja z Vami je maksimalen in čim hitrejši dvig privlačnosti in prepoznavnosti Vaše destinacije, izboljšanje poslovanja in perspektivnost gospodarskih subjektov povezanih s turizmom, odpiranje novih razvojnih in naložbenih priložnosti v turizmu, ohranjanje obstoječih  in generiranje novih delovnih mest in s tem tudi dvig kvalitete življenja Vaših občanov.

Vabimo vas, da si celotno ponudbo preberete v priloženem dokumentu in skupaj ustvarimo turizem kot si ga želite in potrebujete.