Tukaj ste: Domov > O podjetju > Aktualno

Aktualno

 

26. januar 2010

Ponudba občinam na področju razvoja turizma

Slika 1: Naslovno vabilo k ogledu ponudbe

 

 

V času kreditno-finančnega krča je s strani javnega sektorja, predvsem na lokalni ravni, čas in potreba za pripravo realnih in izredno privlačnih ter poslovno uspešnih razvojnih naložbenih projektov za naslednje obdobje rasti. Projektov zanimivih za zasebni kapital in oblikovanje javno-zasebnih partnerstev, primernih tudi za plasiranje na mednarodno tržišče kapitala. Projektov, ki bodo omogočili valorizacijo premoženja občin oz. mest brez prevelikega obremenjevanja proračunskih sredstev in maksimalen dvig privlačnosti izbranih lokacij, nova kvalitetna delovna mesta in dvig kvalitete življenja občanov.

Dovolite, da se obrnemo na vas kot predstavnika vaše lokalne skupnosti na področju turizma z namero, da vam ponudimo sodelovanje pri načrtovanju in izvajanju razvojnih in izvedbenih aktivnosti na področju ene najbolj dinamičnih in gostoljubnih gospodarskih dejavnosti – turizma. Prepričani smo, da ste tudi vi in vaši sodelavci ter občani velikokrat ugotavljali, da bi lahko marsikatero danost v svojem okolju ali na turističnem trgu v veliko večji meri izkoristili za oblikovanje prepoznavne in tržno privlačne ter predvsem usmerjene turistične ponudbe, ki bi bila uspešna in bi pozitivno vplivala na izboljšanje gospodarskih razmer v vaši občini.

V priponki vam predstavljamo našo ponudbo, ki smo jo na podlagi strokovne usposobljenosti in konkretnih izkušenj na področju razvoja in trženja turistične ponudbe, sestavili in prepoznali kot potrebno in uspešno za generiranje pozitivnih učinkov na področju turizma in posledičnega vpliva na gospodarsko rast v občini oz. turistični destinaciji.