Tukaj ste: Domov > O podjetju > Aktualno

Aktualno

 

23. november 2009

1. Poslovno srečanje županov, direktorjev in gospodarstvenikov

Slika 1: Slušatelji okrogle mize

 

 

Ljubljana, 19.11.2009, Austria Trend Hotel  – Družba Hosting  se je udeležila »1. Poslovnega srečanja za županje in župane, direktorje in gospodarstvenike«, ki ga je organizirala Skupnost občin Slovenije, na katerem smo sodelovali kot ponudnik turističnih storitev, na sejemskem prostoru, ki jih ponujamo občinam in drugim javnim ustanovam, ki sooblikujejo turistične destinacije. Prav tako smo na kratko predstavili naše podjetje in primere dobrih praks, ki smo jih izvedli pri različnih naročnikih.

Za udeležbo smo se odločili, saj je dogodek bil namenjen srečevanju in približevanju tistih, ki ponujajo storitve ali izdelke in drugim, ki te storitve ali izdelke iščejo. Občine so tiste, ki imajo s svojimi razvojnimi politikami, pristopi in načrti pomemben vpliv na razvoj ne samo v njihovih lokalnih okoljih, temveč tudi in predvsem v državi.

Organizator pa si je kot ključni cilj na tem dogodku  in v naslednjih poslovnih srečanjih zastavil doseči soočanje občin in gospodarstvenikov na polju povpraševanja in ponudbe ter  omogočiti obema stranema več povezav, razumevanja in dialoga ter več možnosti za soočanje idej in vizij.

V priloženi datoteki si lahko ogledate našo predstavitev, ki smo jo pripravili za občine in druge javne ustanove, katerim lahko z našimi storitvami, izkušnjami in dobrimi praksami pomagamo do ustavarjanja vizij in končne realizacije zastavljenih projektov na turističnem področju.

 

 

Fotografije:

Slika 2: Udeleženci družbe Hosting - Eva Šegula, Sabina Muharemović, Matej Ovčar

Slika 3: Člani okrogle mize - župan občine Ljubljana Zoran Janković

Slika 4: Člani okrogle mize

 

Slika 5: Udeležba na dogodku