Pravno obvestilo

Tukaj ste: Domov > Pravno obvestilo

Pravno obvestilo

Avtor


Copyright »Since 1997 © Hosting, d.o.o.«. Vse pravice pridržane.

Hosting d.o.o.
Metelkova 7
1000 Ljubljana
Slovenija, EU

T: 00386 (0) 1 234 9740
F: 00386 (0) 1 234 9750
www.hosting.si

Vodja projekta in odgovorna oseba


Matej Ovčar, matej.ovcar@hosting.si

Dobrodošli na spletnem mestu skupine Hosting. Spletno mesto je bilo postavljeno z namenom, da Vas seznanimo s storitvami in kreativnimi rešitvami, ki jih profesionalno in korektno opravljamo za naše naročnike, partnerje in druge, ki so vpeti v industrijo prostega časa. Kot glavni komunikacijski cilj pa smo si zastavili povezovanje in prepoznavnost med nami, našimi naročniki in partnerji, ki sledimo enakemu motivu – motivu uspešnosti, konkretnih rešitev in skupnega soustvarjanja turizma. Najlepše in najpreprostejše lahko to opišemo z našim sloganom, ki se glasi: »Tourism. We make it happen.« Vabimo vas, da si kot obiskovalec našega spletnega mesta pozorno ogledate in preberete navodila spletnega mesta in upoštevate spodaj naštete pogoje, saj uporabo spletnega mesta urejajo tako splošna pravila kot tudi nekatera zakonska določila, ki veljajo v Republiki Sloveniji.

Pravno obvestilo


Vsebine, objavljene na spletnih straneh www.hosting.si in drugih domenah, so last skupine Hosting d.o.o. in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati.

Vse storitve, grafični materiali, vsebine so namenjene le za vašo osebno in nekomercialno rabo. Informacij, grafičnega materiala, storitev, ki jih pridobite na teh spletnih straneh, ne smete spreminjati, kopirati, distribuirati, prikazovati, izvajati, reproducirati, objavljati, prenašati, prodajati ali ustvarjati iz njih izvedena dela.

Blagovne znamke, ki so zastopane na tem spletnem mestu s strani skupine Hosting so zaščitene blagovne znamke na Uradu za intelektualno lastnino. To vključuje tudi vse pripadajoče elemente (logotipe, korporativne logotipe, slogane, tipografije) in druge grafične znake. Uporaba znamk ali pripadajočih elementov je dovoljena le s predhodnjim dovoljenjem lastnika spletnega mesta. Izjema so logotipi, ki so v rubriki »Za medije« in so namenjeni za uporabo v komercialne namene.

Varovanje podatkov


Spletna stran je bila izdelana in postavljena v Sloveniji, zato je subjekt slovenske zakonodaje. Lastnik spletne strani se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. list RS št. 86/2004).

Vse posredovane informacije, ki jih pridobimo preko elektronske pošte, zaposlitvenega obrazca in drugih virov obravnavamo kot strogo zaupne. Pridobljene podatke uporabimo le za lastne namene in jih ne posredujemo tretjim osebam, razen če bi to zahteval zakon ali v primeru preiskave ali zaščite pred škodljivim delovanjem.

Na strežniku spletne strani www.hosting.si in na ostalih domenah se vsakič, ko vstopate na to stran, zabeleži vaš IP naslov računalnika. IP naslove uporabljamo pri odpravi napak, vendar jih ne povezujemo z osebnimi identitetami. Zato je vsak uporabnik anonimen.

Zahvala in pritožbe


Zahvaljujemo se vam za obisk spletnega mesta skupine Hosting in vas hkrati vabimo, da nas obiščete, kontakirate ali nagovorite z vašimi željami za uspešno skupno sodelovanje in soustvarjanje turizma v mednarodnem okolju.

Za vsa vprašanja in morebitne pritožbe vas prosimo, da kontaktirate spodaj navedeno kontaktno osebo, ki vam bo vedno pripravljena pomagati in najti ugodno rešitev.

matej.ovcar@hosting.si
T: 00386 (0)1 234 9743