Tukaj ste: Domov > O podjetju > Story Hotels

Story Hotels

 

Blagovna znamka Hostinga za razvoj in upravljanje verige majhnih tipičnih hotelov


Razvojni projekt "Story Hotels"

V družbi Hosting smo projekt "Story Hotels" zasnovali že v letu 2005, v letu 2007 pa dokončali izdelavo posebnih tehnično-opremnih, storitvenih in vodstvenih standardov manjših hotelov v verigi Story Hotels, pri čemer smo izhajali iz trendov na mednarodnem trgu po bolj individualnih in pristnih storitvah in hotelih z dodano vrednostjo zgodbe ob visoki profesionalnosti storitev in udobju za goste. Moto verige je, da so hoteli v verigi Story Hotels vedno kot drugi dom/rezidenca za goste hotela, v kraju kjer so locirani.
Mitra

Prvi v vrsti Story hotelov


Družba Hosting je leta 2006 postala lastnica Hotela Mitra v starem mestnem jedru Ptuja ter na ta način začela aktivno in konkretno uresničevati svoj lastni razvojni projekt vzpostavitve verige majhnih tipičnih hotelov. V hotelu Mitra bodo v letu 2008 po izvedenih prenovitvenih delih in reorganizaciji poslovanja prvič uvedeni standardi in nova blagovna znamka "Story Hotels" ("Hoteli z zgodbo").


Cilj verige majhnih tipičnih hotelov


V skupini Hosting smo si za cilj zastavili:
  • da bo v 15 letih v okviru verige delovalo najmanj 50 hotelov kategorije od 3*+ do 5* (pod posebnimi dodatnimi standardi verige Story Hotels) v Sloveniji, na Hrvaškem, Srbiji, BIH, Črni Gori in drugih državah Srednje in Vzhodne Evrope, vsi pa bodo delovali v okviru franšize.
Franšizo bo upravljalo in jo podeljevalo podjetje "Story Hotels Management", hčerinska družba v skupini Hosting, ki bo ustanovljena po zagonu vsaj 3 do 5 hotelov v verigi. Le-ta bo skupaj s finančnimi partnerji nudila na eni strani ugodne finančne instrumente za financiranje izgradnje novih ali obnove obstoječih objektov v Hotele v skladu s standardi verige Story Hotels po drugi strani pa strokovno znanje in standarde za uspešno poslovanje in trženje na vse bolj zahtevnem mednarodnem turističnem trgu (do ustanovitve posebne družbe "Story Hotels Management" pa se iste aktivnosti izvajajo v okviru podjetja Hosting Svetovanje d.o.o.).


Logotip Story Hotels, Vedno vaš dom

Investicijska ponudba (PDF, 327 KB)


Družba Hosting d.o.o. (oz. "Story Hotels Management") ponuja lastnikom objektov (tudi občinam in drugim osebam javnega sektorja, ki želijo razviti kvalitetno nastanitveno ponudbo v svojem kraju) investitorjem, lastnikom obstoječih hotelskih objektov, ki želijo nadgraditi ali izboljšati svoje poslovanje ali lastnikom objektov, ki jih je možno preurediti v manjši hotelski objekt, različne oblike poslovnega sodelovanja.

Logotip "Story Hotels"

Biti član verige Story Hotels® pomeni biti prepoznaven in zagotavljati visoko kakovostne in gostoljubne storitve za goste hotela.

Cilj članstva je:

  • odličnost in poslovna uspešnost skupnega poslovanja in kar je za vse, ki smo vpleteni v projekt najpomembneje – da se naši gostje počutijo pri nas vedno dobrodošli kot doma.
Zato se tudi slogan verige glasi: "Story Hotels – Vedno vaš dom."