Tukaj ste: Domov > O podjetju > Zgodovina in razvoj

Razvoj skupine Hosting

Začetek delovanja

V letu 1997 se je začelo s podjetjem na Ptuju v Sloveniji in z energijo enega človeka. Nadaljevalo se je s širjenjem dejavnosti, vzpostavljanjem mreže kompetentnih sodelavcev, odprtjem poslovalnice v Ljubljani, preoblikovanjem družbe v podjetje 6 specializiranih, a sinergično povezanih centrov, ki so izredno predano ponujali celovito interdisciplinarno a hkrati visoko specializirano podporo razvoju in vodenju projektov na področju turizma in gostinstva.

Naše delo

Začelo se je s svetovalnimi projekti za turistične destinacije in podjetja turistične dejavnosti, nadaljevalo s proaktivnim snovanjem izzivov številnih lastnih razvojnih projektov, ki so si naročnike morali šele najti. In smo jih našli.
Kompas, zemljevid, potovanje

Zgodovina družbe (PDF, 184 KB)

  • 1997 - Začetki družbe Hosting
  • 1998 - 2002 Širitev aktivnosti
  • 2003 - 2006 Vzpostavitev skupine podjetij Hosting
  • 2007 - 10 let izkušenj
  • 2008 - Pogled naprej

Smeri in zgodovina družbe


10 let izkušenj

Podjetje je v desetih letih uresničilo stotine izzivov in s svojimi idejami premaknilo marsikatero mejo v dojemanju turizma. Svoje znanje in izkušnje je Hosting pričel kmalu prenašati tudi v mednarodno okolje in z ustanavljanjem podjetij in širjenjem mreže sodelavcev v državah srednje in jugovzhodne Evrope ter povezovanjem s partnerji iz vsega sveta postal mednarodna skupina podjetij.

Danes je skupina podjetij Hosting na področju turizma najmanj v srednji in jugovzhodni Evropi pojem zanesljivega, inovativnega partnerja tako javnemu kot zasebnemu sektorju, ki na vseh koncih ene najhitreje se razvijajočih evropskih regij vzpostavlja nove priložnosti za razvoj najhitreje rastoče industrije na svetu - turizma.

Veselimo se prihodnostirazvoj družbe, Hosting, Hosting group

Razvoj družbe (PDF, 136 KB)

  • Razvoj kadrov
  • Poslovna uspešnost
  • Mednarodna prisotnost & Turistični trgi

Razvoj in poslovna uspešnost